LIMITÁLT KIADÁSÚ ÜNNEPIAJÁNDÉKCSOMAG

COMMUNITY

A legújabb, exkluzív ünnepi ajándékcsomagunk segítségével a vendégek tudatos pillanatokat ajándékozhatnak a szeretteiknek.

Az esztétikus dobozban összeállított prémium csomag egy gyöngyházfényű, fenntartható hajcsatot, valamint egy sampont és egy balzsamot tartalmaz Glow, Hydrate vagy Replenish termékcsaládokból.

Ahogy az már szinte hagyománnyá vált, ennél az ajándékcsomagnál is kikértük az #authenticbeautymovement követőinek véleményét, és a visszajelzések alapján választottuk ki a doboz végső mintáját és a hajcsat színét, mely a natúr színének köszönhetően rendkívül sokoldalúan használható.

Ez a környezetbarát hajcsat 100%-ban cellulóz-acetátból készült, amelyet pamutból és faforgácsból nyerünk ki, a csat része pedig fém, a megfelelő funkcionalitás biztosításának érdekében.

ALKOSS AUTENTIKUS HAJVISELETET KARÁCSONYKOR IS

Meríts ihletet Marta Zawiślańska - az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT lengyel nagykövete, illetve a varsói Atelier Stylissimo szalon tulajdonosa -, által készített ünnepi hajviseletekből, amelyekhez az új vegán és fenntartható hajcsatot használta.

NÉZD MEG, MARTA HOGYAN ALKOTTA MEG EZT A TERMÉSZETES ESÉSŰ, EGYSZERŰ HAJVISELETET, AMELYET AZ ÚJ HAJCSATTAL RÖGZÍTETT:

You need to accept cookies to play this video

Az ajándékdoboz az új évben is megannyi örömöt hoz majd, hiszen a gyönyörű kidolgozásának köszönhetően tökéletes választás a legértékesebb ékszerek és a hajkiegészítők tárolására.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
RÓLUNK