ISMERD MEG: PEGGY GOU

Egy nem mindennapi, autentikus hang és az Authentic Beauty Concept új arca

COMMUNITY

Az Authentic Beauty Concept mindig is nagyra becsülte a kreatív együttműködés erejét, és arra páratlan inspirációforrásként tekintett, amiből a teljes fodrászközösség profitálhat. Izgatottan számolunk be arról, hogy a világ egyik leginspirálóbb művészével, lemezlovasával és stílusikonjával, Peggy Gou-val bővül a csapatunk, akiben a márka új arcát is köszönthetjük.

You need to accept cookies to play this video

A Szöulban született Peggy a londoni College of Fashionban tanult, mielőtt Berlinbe repült, hogy valóra váltsa álmait és a legfiatalabb női koreai művész legyen, aki a legendás Berghain szórakozóhelyen valaha is játszott. Miután a tavalyi év végén elérte célját, a karrierje lenyűgöző magasságokba ível. Az állandó utazásoknak hála különböző kreatív területeken is kipróbálhatja magát és egyedülálló tapasztalatokra tehet szert.

"Az autentikus szépség önmagunk elfogadásával és megismerésével kezdődik...", mondja Peggy Gou. "Itt nincs jó vagy rossz, ha jól érzed magad, és elégedettséggel tölt el, amit csinálsz." Legyen szó az új albumok felvételéről, vagy a designer darabok bemutatásáról a párizsi divathéten, a művész minden tevékenységéből árad a kreativitás, kíváncsiság, nyitott szemléletmód és annak fontossága, hogy segítsen másoknak önmaguk elfogadásában.

Peggy számára a zene lehetőséget ad arra, hogy az ember az legyen, aki valóban lenni akar - függetlenül attól, honnan jön. Ez a szemléletmód tökéletesen összhangban áll az értékeivel és meggyőződéseivel. Az autentikus szépség már sokkal többről szól a „szépség”-nél. Mindenhol ott van, természetes, tiszta, egyszerű - és azzal a pillanattal kezdődik, amikor úgy döntesz: önmagad leszel.

Már az első találkozásunkkor nyilvánvalóvá vált, hogy a márkánk legfontosabb értékei - a tudatosság és a fenntarthatóság - Peggy szívében is fontos helyet foglalnak el. "Ugyanazokat az értékeket valljuk", mondja. "A mottónk is azonos: autentikusság, fenntarthatóság. A vegán és természetes formula már csak a hab a tortán." A korábbi kreatív együttműködései között szerepelt egy balinéz márka, amely biológiailag lebomló ruhakollekciót adott ki, és újrahasznosított műanyaghulladékból alkotott bútorokokat. Mindezt nagyra becsüljük, hiszen mi is azon dolgozunk, hogy csökkentsük a szűz műanyag felhasználását.

Rengeteg különleges tartalom érkezik Peggy Gou-tól idén, az együttműködésünk tavaly decemberben, egy kollaboratív fotózással kezdődött Berlinben, amelyen a nemzetközi kreatív nagykövetünk, a holland Hester Wernert-Rijn és a német nagykövetünk, Said Rubaii is részt vettek. Peggy kreatív ötleteit különböző témákba - NYUGALOM, TISZTASÁG, EGYENSÚLY és KÖZÖSSÉG - rendeztük, a fényképész Felicity Ingram, az operatőr Hugo Carlier és a rendező Felix Aaron segítségével.

Minden egyes témán belül különböző lookot és hajstílust alkottunk meg, hogy megmutassuk hogyan állítható a haj az autentikus önkifejezés szolgálatába, ami Peggy számára az aktuális kedélyállapotának kifejezőeszköze is egyben. A NYUGALOM kapcsán egy harmóniát sugárzó, modern tóparti ház jut eszünkbe, a TISZTASÁG kapcsán pedig egy pohár ital mellett eltöltött tudatos pillanatok köszönnek vissza. 

Az EGYENSÚLY megmutatja, hogy Peggy miként üríti ki elméjét a különböző show-k között - számára a tenisz a legmegfelelőbb mód az energiái levezetésére. Végül pedig a KÖZÖSSÉG az, ami a színpad felé fordítja a figyelmét - és ezen keresztül egy izgalmas privát betekintést kapunk a művész gondolataiba. A Peggy Gou-val közösen megalkotott képanyagokon és videókon keresztül különleges styling technikákat, termékismertetőket és Peggy #authenticbeautymovement világának legegyedibb pillanatait is megoszthatjuk veled.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
RÓLUNK