AJÁNDÉKOZÁSI IDŐSZAK

PEGGY GOU-VAL

Bemutatjuk a Peggy Gou-val együttműködésben készült, varázslatos hajápolási ajándékcsomagjainkat

COMMUNITY

Ünnepeld a fenntartható ajándékozást a karácsonyi időszakban új hajápolási ajándékcsomagjainkkal, melyeket Peggy Gou-val, a világhírű DJ-vel, stílusikonnal és az Authentic Beauty Concept jelenlegi arcával együtt állítottunk össze.

You need to accept cookies to play this video

Minden ajándékcsomag tartalmaz egy-egy sampon és hajbalzsam duót a Glow, Hydrate vagy Replenish termékcsaládból, egy Peggy Gou aláírásával díszített luxus kozmetikai táskában. A fenntarthatóságot és a stílust ötvöző ajándékcsomagok tökéletesen megtestesítik ezt a különleges együttműködést. De ez még nem minden...

Új fejbőrradírunk ünnepi debütálása

Ha még tudatosabb ajándékot keresel, választhatod exkluzív ajándékcsomagunkat is, mely tartalmazza a Hydrate Hajsampont és Hajbalzsamot, valamint a vadonatúj Sensorial Cream Scrub fejbőr- és testradírt. Az adaptogén gyógynövények keverékével és shea vajjal gazdagított krémes bőrradír gyengéden hámlasztja a fejbőrt, a testet és az arcot, miközben eltávolítja a szennyeződéseket, és enyhíti a stresszt a testben és az elmében egyaránt.

You need to accept cookies to play this video

Elkötelezettek vagyunk a tudatos ajándékozás iránt

Az ajándékozási időszak örömére és Peggy Gou-val való együttműködésünk tiszteletére 20 000 eurós adományt ígértünk az ISM (Institute for Sound and Music) Artist in Residence programjának támogatására, mely olyan feltörekvő zeneművészeket karol fel, akiknek anyagi helyzetük nem teszi lehetővé álmaik megvalósítását. Ahogy Peggy Gou is arra használta kreatív tehetségét, hogy inspirálja és magával ragadja a közönséget, ez az adomány az ISM közösségén belül a feltörekvő művészeket támogatja, lehetőséget teremtve számukra, hogy túllépjenek anyagi korlátaikon, és felépíthessék zenei karrierjüket.

Csatlakozz hozzánk, hogy az ünnepi időszakban téged is eltöltsön az ajándékozás öröme, és kényeztesd magad vagy szeretteidet egy Authentic Beauty Concept ajándékcsomaggal! Kizárólag az Authentic Beauty Concept szalonokban elérhető — keresd meg a legközelebbi szalont még ma a Szalonkeresőnk segítségével.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
RÓLUNK