HISZÜNK AZ AUTENTIKUS SZÉPSÉGBEN

HISZÜNK AZ AUTENTIKUS SZÉPSÉGBEN

Az Authentic Beauty Concept egy olyan teljes körű prémium márka, amelyet fodrászokkal közösen alkottunk meg, azzal a céllal, hogy megvessük lábunkat az autentikus szépség útján. Ismerd meg hitvallásunkat.

#AuthenticBeautyMovement
#MYBELIEF
Lépj az autentikus haj útjára

No results were found
Ismerd meg az új fejbőrápoló rituálénkat

Ismerd meg az új fejbőrápoló rituálénkat

Ha egy kis extra lendületre van szükséged az év elején, a Bare Cleanser a legjobb barátod lesz. Ez a spirulina tartalmú, gyengéd, illatanyagmentes sampon segít az igénybevett haj és az érzékeny fejbőr hidratálásában, a természetes védőréteg megerősítésén keresztül. Az allergiabarát és minden haj- és fejbőrtípuson használható ápoló formula az ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation) tanúsítványával is rendelkezik. Megfogadtad, hogy idén önmagadra is időt szánsz majd? Engedd meg, hogy segítsünk: az új Detoxifying Scalp Mud és Balancing Potion tökéletes összhangban dolgoznak azon, hogy gyengéden megtisztítsák a hajat, felszabadítsák a pórusokat és visszaállítsák a fejbőr egyensúlyi állapotát.

Termékek
Varázsold különlegessé a leghétköznapibb pillanatokat is

Varázsold különlegessé a leghétköznapibb pillanatokat is

Éld át az autentikus élményt, amelyet a sokoldalú Frissítő Permet és a Kéz- és Hajkrém ad - a formulákat gondosan válogatott összetevőkből készítettünk, hogy minden használat során felejthetetlen élményben lehessen részed. Permetezd az Frissítő Permetet a hajadra vagy az arcodra, ha egy kis felüdülésre vágysz, vagy csak nedvesítsd meg vele a hajad egy gyors újraformázáshoz. Vidd fel akár a hajra, vagy masszírozd a bőrödbe egy kényeztető kézmasszázs során - a Kéz- és Hajkrémre mindig számíthatsz.

Termékek

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF