HISZÜNK AZ AUTENTIKUS SZÉPSÉGBEN

HISZÜNK AZ AUTENTIKUS SZÉPSÉGBEN

Az Authentic Beauty Concept egy olyan teljes körű prémium márka, amelyet fodrászokkal közösen alkottunk meg, azzal a céllal, hogy megvessük lábunkat az autentikus szépség útján. Ismerd meg hitvallásunkat.

#AuthenticBeautyMovement
#MYBELIEF
Lépj az autentikus haj útjára

No results were found
A tudatosság az alapoknál kezdődik

A tudatosság az alapoknál kezdődik

Rengeteg energiát fektetünk a tökéletes bőrápoló rendszer felkutatásába, ha az arcunkról és a testünkről van szó. Mégis hajlamosak vagyunk elfeledkezni a fejbőrünkről - pedig ez ugyanúgy a bőrünkhöz tartozik. Frissítő, könnyed textúrájának, illetve a spirulina és aloe vera tápláló hatóanyagainak köszönhetően a Hidratáló Zselés Hajmaszk megfelelő hidratálást biztosít a fejbőrnek. Merülj el a pillanatban, és élj meg minden hajmosást egy különleges élményként.

Termékek
Varázsold különlegessé a leghétköznapibb pillanatokat is

Varázsold különlegessé a leghétköznapibb pillanatokat is

Éld át az autentikus élményt, amelyet a sokoldalú Frissítő Permet és a Kéz- és Hajkrém ad - a formulákat gondosan válogatott összetevőkből készítettünk, hogy minden használat során felejthetetlen élményben lehessen részed. Permetezd az Frissítő Permetet a hajadra vagy az arcodra, ha egy kis felüdülésre vágysz, vagy csak nedvesítsd meg vele a hajad egy gyors újraformázáshoz. Vidd fel akár a hajra, vagy masszírozd a bőrödbe egy kényeztető kézmasszázs során - a Kéz- és Hajkrémre mindig számíthatsz.

Termékek

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF