Az Authentic Beauty Movement megünneplése

Az Authentic Beauty Movement megünneplése

Mit jelent az autentikusság? Tudj meg többet az új márkáról, az egyedi mozgalomról, valamint annak hitvallásáról egy különlegesen megkomponált élmény keretében

Történetek

Üdvözlünk az Authentic Beauty Movement világában. Hagyd, hogy elvarázsolja valamennyi érzéked. Toppanj be a tágas berlini tetőtéri lakásba, és fogadd be a világos, javarészt fehér tér látványát, amelyet gyönyörű növények, faasztalok, kötött puffok, valamint az Authentic Beauty Concept pasztellszínei dobnak fel. Tapintsd meg az új termékek textúráját, szívd magadba a márkát meghatározó illatokat, ízleld meg a formulákban használt alapvető összetevőkből készült üdvözlő koktélokat, és ismerd meg a mozgalom alapítóit és követeit.

Dióhéjban ez volt az Authentic Beauty Concept és az #authenticbeautymovement nyitórendezvényére szóló meghívás üzenete.

 

Az Authentic Beauty Concept autentikus világa

Több, mint 100 vendég – sajtósok és véleményvezérek – fogadták el a felkérést, hogy csatlakozzanak a mozgalomhoz, és felfedezzék az új hajápolási és hajformázási márkát meghatározó hitvallást és termékeket. Elsőként négy, az Authentic Beauty Conceptre épülő élményrészlegen vezették át őket, amelyek tükrözték az #authenticbeautymovement kiáltványában felsorolt közös értékeket.

A Tiszta formulák részleg ízig-vérig az érzékek birodalma: a vendégek megtapinthatták a formulák textúráját, megszagolhatták az illatszakértők által kifejlesztett tiszta illatokat, és figyelemmel kísérhették az alapvető összetevők esszenciájának – ultrahangos kivonatolás és a gőzalapú desztilláció révén történő – kinyerésére szolgáló lépéseket. Az, hogy a fogyasztók átírják a fogyasztásra és a szépségre vonatkozó szabályokat, a fogyasztói magatartás változását vonja maga után. Az Authentic Beauty Concept keretében használt tiszta, mentes, gondosan válogatott vegán formulákat az új korszak üdvözléseképp alkották meg, és  azokat a rendezvényen mutatták be és tárgyalták meg. Emellett arra is lehetőség nyílt, hogy felfedezzék skandináv dizájn ihlette minimalista és prémium szalonbeli anyagokat, amelyeket azért alkottak meg, hogy fokozzák a szalon vendégei számára nyújtott élményt. 

A szalonba látogató vendégek egy gondos – úgynevezett „mementó” – élményt élhetnek át, vagyis egy olyan pillanatot, amelyre érdemes visszaemlékezni. Bemutatták, hogyan kell konzultálni a vendéggel, miként kell kikeverni a pakoláshoz használt esszenciát, és milyen gondos mozdulatokra van szükség a kezelés maximális hatásának eléréséhez. A vendégeket ezenkívül felkérték, hogy tapasztalják meg a kikapcsolódás erejét egy meditációs foglalkozás segítségével. Olyan egyszerű, de nagyszerű eszközöket használtak, mint a szemmaszkok vagy a zajkizáró füldugók, hogy szemléltessék, milyen fantasztikus kiszabadulni a város hektikus világából. 

Ezt követően Hester Wernert-Rijn és Linda Shalabi osztották meg szemléletüket és készségeiket azzal kapcsolatban, hogy hogyan hozzunk létre tökéletesen tökéletlen stílusokat az Authentic Beauty Concept hajformázó termékeivel. Az autentikus hajviseletről alkotott elképzeléseik megosztásához négy modellen mutattak be természetes egyéni stílusokat, textúrált, divatbemutatókra szánt lookokat, magazinkülsőket és mindennapi szalonstílusokat. Mivel azt hisszük el, amit a saját szemünkkel látunk, természetesen mindenkinek lehetősége nyílt rá, hogy kipróbálja a hajformázó termékeket és szakértői tanácsokat kapjon.

A „No-Filter attitűd” állomást Said Rubaii és Ismérie vezették. Kifejtették, miért csatlakoztak az #authenticbeautymovement egyedi, gondosan szelektált közösségéhez. A „csak légy önmagad” hozzáállást követve szemléltették, hogy a nyers no-filter esztétika mennyire összhangban áll a filozófiájukkal, magánéletükkel és saját szalonjaikkal. „Egyediségünk és karakterünk kölcsönöz számunkra szépséget. Az őszinteség vonzó.” Az Authentic Beauty Concept hasonló gondolkodású embereket köt össze különböző területekről, és arra ösztönzi őket, hogy osszák meg történeteiket és értékrendjüket egy inspiráló beszélgetés keretében. Ezeket a rögzített nyitott beszélgetéseket a videóélmény-fülkében játszották le a közönség számára. 

Most, hogy a vendégek elmerültek az Authentic Beauty Concept világában, mindenki számára eljött az idő, hogy csatlakozzon a mozgalomhoz azáltal, hogy mozgásba lendíti kreativitását, eszmecserét folytat másokkal, új készségeket sajátít el és szép dolgokat alkot. 

A készségek megosztása szerves részét képezi ennek a művészeti és kézműves mozgalomnak
A készségek megosztása a kreatív workshopokon

 

A követek mellett válogatott kreatív szakemberek és véleményvezérek csatlakoztak először az Authentic Beauty Movementhez. A művészettel, szépséggel, divattal, életstílussal és kultúrával kapcsolatos egyedi szemléletük miatt tökéletesen beleilleszkedtek a mozgalom hitvallásába.

A tudatos és oldott légkör megkoronázásaként Jessica Skye egy léleksimogató jógaórával indította a rendezvényt. A foglalkozás pezsdítő testmozgásra adott lehetőséget az izgalmas egész napos program során. Ezt követően az ellazult és energiával teli vendégeket megcsapta az alkotás szele Yanina Trapachka hangulattábla-workshopján. A lengyel divatszerkesztő és ügynökségtulajdonos szakértőnek számít az eredeti márkák megalkotásában és megvalósításában, akár személyes, akár szakmai projektről van szó. A londoni székhelyű divatfotós, Ina Lekiewicz is tartott egy workshopot, ahol arról beszélt, hogy hogyan hozott létre egy igazán egyedi és autentikus projektet saját divatmagazinja, az Unfiltered formájában. Christine Friberg ezt követően különböző autentikus divatkészségekről mesélt. A svéd stylist kifejtette, hogyan állítsunk össze egy kapszularuhatárat jellegzetes személyes stílusunk alapján.

Igor Josifovic a növényekkel díszített autentikus belső terek iránti szenvedélyéről mesélt lelkes hallgatóságának. A növények és az Authentic Beauty Concept tiszta összetevői gyűrűjében állva kifejtette, hogyan építhetők be természetes elemek a különböző dizájnokba annak érdekében, hogy életre keltsenek egy személyes teret, és hogy mindez hogyan kapcsolhat minket össze a valósággal. „Szeretem, ha sok a növény a környezetemben: arra a tökéletlenségre emlékeztetnek, ami széppé teszi a természetet.” Astrid Eudeline játékos workshopot tartott egy minimalista „csináld magad” papírprojekt formájában – ennek eredményeként újabb finom pasztellszínek jelentek meg, amelyek kiemelték az Authentic Beauty Concept termékeinek gyönyörű formatervezését.  

Christine Friberg és Jessica Skye pedig fergetegessé tették a partit csodás lemezlovas készségeikkel
Légy autentikus – táncolj úgy, mintha senki sem figyelne!
 

Mivel az Authentic Beauty Concept márka nyitórendezvénye még több embert ösztönzött arra, hogy csatlakozzon az #authenticbeautymovement kezdeményezéshez, csupán egyetlen teendő maradt: megünnepelni az új hajápolási és hajformázási márkát, annak egyedi filozófiáját, a keretében végzett letisztult minimalista alkotómunkát, valamint a hátterében álló inspiráló mozgalmat. A Cannibal Koffer nevű feldolgozás-zenekar eljátszott pár hangulatkeltő slágert, Jessica Skye és Christine Friberg – akik a workshopok során már megosztották pár gondolatukat és készségüket nappali munkájukkal kapcsolatban – is bevetették DJ-tudományukat, ami még több embert vonzott a táncparkettre. Ezzel is bizonyították, hogy nincs is jobb módja az autentikusságnak, mintha úgy táncolunk, mintha senki sem figyelne minket!

Az Authentic Beauty Concept világát a berlini nyitóeseményen ünnepelték meg. Ismerkedj meg a vendégekkel, követekkel és véleményvezérekkel, akik részét képezik a hajápolási és -formázási márkát övező mozgalomnak. Csatlakozz az #authenticbeautymovement kezdeményezéshez

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF