Skip to Content

IMPULZÍV OKTATÁS:

ÜZLETI KÉSZSÉGFEJLESZTÉS

Az üzlet, oktatás és siker szerepe minden korábbinál fontosabbá vált. Az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT tréning programjával egyszerű megoldásokkal ismerkedhetsz meg, amelyekkel hatékonyabbá és jövedelmezőbbé változtathatod a szalonodat.

IMPULZÍV OKTATÁS:

EDUCATION

Az üzleti továbbfejlesztéssel foglalkozó "Business Upskilling" c. moduláris  rendszerű szemináriumon a résztvevők megismerkednek az átfogó üzleti terv létrehozásának lépéseivel, és olyan gyakorlati eljárásokat sajátíthatnak el, amelyekkel naponta motiválhatják és inspirálhatják a csapatuk tagjait.

A DIGITÁLIS KIRAKAT OPTIMALIZÁLÁSA.

Keltsd fel a potenciális vendégek figyelmét a közösségi médián keresztül.

Az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT SOCIAL MEDIA POWER elnevezésű workshopján két hatékony üzletfejlesztő módszerrel ismerkedhetsz meg:

  • A célzott követés lépései és stratégiája
  • Hogyan állíts össze olyan változatos autentikus tartalmat, amelyek új vendégeket csalogatnak a szalonodba?

PEER-TO-PEER HÁLÓZATÉPÍTÉS.

Szalontulajdonosok és vezető stylistok osztják meg a közös értékeiket.

Az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT REAL EXPERTS INSIGHTS c. szemináriuma összehozza a világ legismertebb fodrászait a világ minden tájáról, akik őszintén mesélnek a számukra már bevált üzleti gyakorlatokról.

ÜZLETVEZETÉSI INSPIRÁCIÓ.

Ismerj meg egyszerű, de jövedelmező eljárásokat az áraid, foglalásaid számának és a továbbértékesítésből származó bevételed fokozásához.

Az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT BUSINESS BOOST képzésein olyan módszerekkel ismerkedhetsz meg, amelyeket elsajátítva elmélyítheted a vendégek bizalmát, a motiváló megközelítésen keresztül pedig erősítheted a csapatod kreativitását.

ÉPÍTSÜK KÖZÖSEN AZ IPARÁGUNK JÖVŐJÉT.

Teremts olyan átfogó szalonélményt, amely maximálisan megfelel a modern vendégek igényeinek.

Az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT BEYOND HAIR szemináriumán a saját szemeddel is meggyőződhetsz arról, hogy nálunk tényleg minden a vendégről szól. Ismerkedj meg a tudatos Mementó-szolgáltatással, és hozd felszínre a vendégben lakozó belső szépséget.

A legújabb szeminárium és workshop kínálatunkkal kapcsolatos részletekért fordulj az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT képviselődhöz! Szeretettel várunk a haladó szellemű oktatási kurzusainkon.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
RÓLUNK