Skip to Content

A TUDATOSSÁG AZ ALAPOKNÁL KEZDŐDIK

Általánosan elfogadott tény, hogy a fejmasszázs a szalonban nyújtott szolgáltatások ékköve - miért kap a fejbőr mégis ilyen méltatlanul kevés figyelmet, amint kilépünk a kedvenc fodrászatunkból?

Mindfulness starts at the roots

MINDFUL EXPERIENCE

A fejmosónál töltött öt perces kikapcsolódás nem csak a relaxációról és a kényeztetésről szól - a fodrászok pontosan tisztában vannak azzal, hogy a fejbőrápolás az egészséges hajrutin alapja. Természetesen nem szabad alábecsülni a hajápolás fontosságát sem, de a végeredmény mégis a fejbőr egészségén áll vagy bukik. Nem érdemel tehát meg egy kis extra figyelmet?

Hydrate

Bár rengeteg energiát fektetünk a tökéletes bőrápoló rendszer felkutatásába, ha az arcunkról és a testünkről van szó, hajlamosak vagyunk elfeledkezni a fejbőrünkről - ez utóbbinak pedig óriási szüksége van a tisztításból, hámlasztásból, masszázsból és hidratálásból álló rutinra az egészsége megőrzéséhez.

A bőrünk ezen része sokkal érzékenyebb, mint a testünk más területein az itt található nagyszámú faggyú- és verejtékmirigy, illetve tüsző miatt. A fejbőr már önmagában igencsak érzékeny, de a terméklerakódások, kemény vízásványok és a styling eszközökből érkező túlzott hő hatására ez tovább fokozódhat.

Ha a szépségápolási rutinodat egy bőrnyugtató maszk felhelyezésével kezded, minden bizonnyal tisztában vagy az előnyeivel - miért ne alkalmaznád ugyanezt a logikát a fejbőrödön, egy extra dózisú táplálással a hajápolás során? Legyen a hajmosás egy mini spa-élmény az új Hidratáló Zselés Hajmaszkkal és egy kényeztető, lassú és határozott mozdulatokkal végzett fejbőrmasszázzsal, amely számtalan egészségügyi előnnyel is jár: javítja a véráramlást és fokozza a keringést.

Frissítő, könnyed textúrájának, illetve a spirulina és aloe vera tápláló hatóanyagainak köszönhetően a Hidratáló Zselés Hajmaszk megfelelő hidratálást biztosít a fejbőrnek. A formula nem csak regenerálja a fejbőrt, de a káros környezeti hatásoktól is védi azt. Kombináld valamelyik hajban maradó termékkel a rugalmas végeredmények érdekében.

Hydrating Jelly Mask
Bare Cleanser

Ha egy kis extra lendületre van szükséged az év elején, a Bare Cleanser a legjobb barátod lesz. Ez a spirulina tartalmú, gyengéd, illatanyagmentes sampon segít az igénybevett haj és az érzékeny fejbőr hidratálásában, a természetes védőréteg megerősítésén keresztül. Az allergiabarát és minden haj- és fejbőrtípuson használható ápoló formula az ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation) tanúsítványával is rendelkezik.

Megfogadtad, hogy idén önmagadra is időt szánsz majd? Engedd meg, hogy segítsünk: az új Detoxifying Scalp Mud és Balancing Potion tökéletes összhangban dolgoznak azon, hogy gyengéden megtisztítsák a hajat, felszabadítsák a pórusokat és visszaállítsák a fejbőr egyensúlyi állapotát.

A hatékony összetevőket, C-vitamint és élénkítő gyömbért tartalmazó, évezredes szépségrituáékból merített Detoxifying Scalp Mud egy természes ásványi iszap, amely a finom zöld tealevél illatának köszönhetően tökéletes eszközt kínál arra, hogy egy pillanatra kiszakadj a hétköznapokból.

A Balancing Potion formula rambutánt és ginsenget tartalmaz a kényeztető szépségápolási rituáló kiegészítéseként. Gyengéden keverd az iszaphoz a tökéletes állag érdekében.

Egy fejmasszázzsal egybekötve ez a különleges kombináció stimulálja a vérkeringést, épp ezért olyan új masszázsmozdulatokat mutatunk be, amelyek tökéletes harmóniában állnak az új termékekkel; hiszen a tudatosság az alapoknál kezdődik!

Detoxifying Scalp Mud

Ezek az új fejbőrápoló szolgáltatások segítenek visszatalálni önmagadhoz. Itt nincs helyük a negatív gondolatoknak, hogy csak a jóra és a pihenésre koncentrálhass. Egy tökéletesen pihentető élmény, ahol az egészséges kinézetű, fényes haj és ép fejbőr csak egyikei a pozitív hozadékoknak.

Egy kis extra ápolás a fejbőrödnek nem csak bőrnyugtató és tápláló hatással bír, de hozzájárul a hajad és az általános közérzeted jóllétéhez is. A fejbőröd számít - add meg neki azt az ápolást, amit megérdemel.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
RÓLUNK