Skip to Content

MINDFULNESS ÉS HAJÁPOLÁS?

TÖBB KÖZÜK VAN EGYMÁSHOZ, MINT GONDOLNÁD!

Mindfulness starts at the roots

MINDFUL EXPERIENCE

Modern életvitelünk mindig nyüzsgő városi környezetében, a folyamatos online jelenlét során észrevétlenül (vagy gyakran nagyon is észrevehetően) nagy nyomás nehezedik az emberre. Állandóan rohanunk, ráadásul a mindennapi szorongásra még rátesznek egy lapáttal az éghajlatváltozás miatti aggodalmak is, és ez mind odáig vezethet, hogy úgy érezzük, nincs irányításunk az életünk felett. Ezért aztán határozottan fontos volna olyan helyzeteket teremteni magunknak, amelyek során lehetőségünk van befelé figyelni, a napi teendők közben is kiegyensúlyozottnak maradni.

MARADJ TUDATOS!

Nem csoda, hogy az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúly került a tudatos életmódra, amelynek során nemcsak arra vagyunk tekintettel, hogy olyan termékeket vásároljunk, amelyek odafigyelnek ökológiai lábnyomukra és hozzájárulnak a körforgásos gazdálkodáshoz, de arra is, hogy saját létezésünket, a pillanatok megélését is előtérbe helyezzük. De mégis mit jelent az, hogy mindfulness?
Tudatos jelenlétet, tiszta tudatosságot, a figyelem tudatos irányítását jelenti, szándékosan és ítélkezésmentesen az adott pillanat tapasztalatai felé.

Hydrate

Fontos része az öngondoskodás is: mentálisan és fizikailag egyaránt. Tudjuk, a szépségápolás már magában öngondoskodás, az volna a lényege, hogy jól érezzük magunkat, hogy autentikusan legyünk képesek létezni saját bőrünkben. Az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT filozófiája is ez: hiszünk az önazonos, autentikus szépségben, ami annál a pillanatnál kezdődik, amikor eldöntöd, hogy önmagad leszel. Tudjuk, hogy a mindfulness az alapoknál, esetünkben a hajhagymáknál kezdődik, ezért van az, hogy csak tiszta, etikus forrásból származó összetevőkkel dolgozunk.

Mindfulness szépségápolás

A mindfulness szemlélet mindenki számára nagyon hasznos, azok számára pedig, akik úgy érzik, hogy folyton teljesíteniük kell, vagy el vannak havazva, különösen javíthatja az életminőségét. Nem kell hozzá meditálni sem, „csupán” a figyelmünkre kell koncentrálni, hogy ne hagyjuk elúszni. Ha átállítjuk erre az agyunkat, azzal felfüggesztjük az értékelő funkcióinkat, és az elfogadást, tapasztalást helyezzük előtérbe. Ha tudatosan vagy jelen, csökkenhet a stressz-szinted, általánosan is kiegyensúlyozottabb leszel, ettől pedig boldogabbnak is érzed magad. A mindfulness beauty, vagyis szépségápolás egy magától adódó válaszkeresés az elmúlt időszak kihívásaira. Ha nem rohanva, csupán eszközként használjuk arra, hogy tiszták és csinosak legyünk, hanem magává a céllá, öngondoskodássá, én-idővé válik, attól megnyugszik az elme is, és a folyamat tényleg rituálé lesz, ami közben külsőleg és belsőleg is megtisztulunk. 

Keresd a különleges élményeket, például a Mementó kezelést!

Az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT a túlhajszolt életvitel helyett a kikapcsolódásra szánt időt létfontosságúnak tartja, ezért is találta ki a relaxáló Mementó szolgáltatást, ami segít abban, hogy a szalonokban a vendégek kizárhassák a külvilágot és a nyomasztó gondolatokat. A fodrásznál való látogatás tehát nem egy letudni való feladat lesz, hanem élmény, ami közben külsőleg és mentálisan felfrissülhetünk. 

Hydrating Jelly Mask

Ez történik közben

A relaxációs hajkezelés során a fodrászok a vegán hajápoló esszenciákkal dúsítják az ápoló pakolásokat, a szolgáltatást a vendég hangulatához, hajszükségleteihez és idejéhez igazítva. Hogy kell ezt elképzelni? A szakemberek egyszerűen segítenek kiválasztani a vendéghez legjobban illő szolgáltatást a belső szépség és lelki béke megteremtéséért. Ha kevés idő áll rendelkezésre, az expressz szolgáltatás 10 perce alatt villámgyorsan felfrissülhet a vendég, ha azonban 20 perc is adott, jöhet a hosszú fejmasszázs, ami ​​már egy olyan kifinomult hajápoló élmény, mely egy érzéki utazásra repít, miközben megalapozza a tökéletes hajminőséget.

A kezelés során használt AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT termékek tisztított, természetes kivonatok különleges kombinációjából készülnek, nincs bennük szilikon, szulfátok, parabének, ásványi olajok vagy mesterséges színezékek.

Tökéletes relaxáció

A legjobb élmény kedvéért, ha a hosszabb kezelést választod, fülhallgató és szemmaszk használatával zárhatod ki a külvilágot, miközben a szakember  olyan masszírozó mozdulatokkal kényezteti hajad és fejbőröd, amelyek kimondottan a nyomáspontokra koncentrálnak, hogy elmélyítsék a relaxációt, egyensúlyba hozzáka hajat, elmét és lelket. És hogy miért Mementó? Mert a lassú, ritmikus mozdulatok, a fantasztikus illatok és a hangulatunkhoz illő zene olyan élményt teremtenek, amelyre megéri emlékezni. Ha pedig az ember később újra stresszes helyzetbe kerül, elég csak tükörbe nézni és rápillantani a selymes, fényes hajkoronára, vagy beleszagolni, hiszen a természetes összetevők illata még sokáig az emberrel marad.

Bare Cleanser
#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
RÓLUNK