Skip to Content

TUDATOS CSOMAGOLÁS

Nem csak az számít, hogy mi van belül. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az Authentic Beauty Concept termékekhez használt csomagoláshoz a legfenntarthatóbb módszereket használtuk, de közben egy percre sem feledkeztünk meg a prémium designról.

FENNTARTHATÓSÁG

80%-ban végfelhasználók által újrahasznosított műanyagot használunk

Ezt a kalandot teljesen újrahasznosítható és újrahasználható flakonokkal és tégelyekkel kezdtük. Ez volt az első lépés, de nem álltunk meg itt. Boldogan számolunk be arról, hogy 2021-től elkezdjük az átállást a 80%-ban végfogyasztók által újrahasznosított műanyag (PCR) flakonok és tégelyek gyártására**. Mindemellett megőrizzük a jól megszokott, kellemes tapintást. A PCR az angol post-consumer recycled plastic szóból ered, és azt a műanyagot jelöli, amelyet a civil emberek dobtak a szelektív hulladékgyűjtőbe. 

Ezzel a fenntartható megoldással a körforgásos gazdálkodást támogatjuk. Bár már alig várjuk, hogy az új prémium csomagolásaink megérkezzenek a polcokra, ezt lépcsőzetesen, a meglévő készlet kiürülésével párhuzamosan tesszük a hulladékcsökkentés érdekében.

*a mini kiszereléseket kivéve

Újrahasznosíthatóság 

Minden palackunk és tégelyünk újrahasznosítható és újrahasználható. Láttunk már néhány #AuthenticBeautyMovement szalont, ahol a tégelyeket dekoratív virágcserepekként használták újra!

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
RÓLUNK