Skip to Content

VARÁZSOLD KÜLÖNLEGESSÉ A LEGHÉTKÖZNAPIBB PILLANATOKAT IS

Nem árulunk el újat, amikor azt mondjuk, hogy szenvedélyesen kutatjuk, hogy hogyan biztosíthatnánk mindenre kiterjedő, autentikus élményt a vendégeink és közösségünk számára. Egy különleges pillanatra gondolunk, amely messze túlmutat a hajápoláson, a test és lélek egyensúlyának megteremtésére, ezáltal pedig a belső szépség felszínre juttatására törekszik

Enhance Authentic Beauty in any moment

MINDFUL EXPERIENCE

Termékeinken és a szalonélményünk nyomán pontosan ez a törekvésünk kel életre. A "Több mint hajápolás" kategória keretei között olyan sokoldalú, hibrid innovációkat fejlesztettünk ki, amelyekkel tovább gazdagodik az Authentic Beauty csodálatos termékkínálata.

Korábban bemutattuk már az egyedi Eau de Toilette-et: egy uniszex illat hajra és testre, amely mindössze kiemeli az egyedi illatjegyeidet, ahelyett, hogy elmaszkírozná azokat.

Most pedig büszkén mutatjuk be az új arcra és hajra is fújható Frissítő Permetet. A rambután tartalmú üdítő textúra könnyed, mégis hatékony ápolást és mélyreható hidratálást biztosít. Permetezd a Frissítő Permetet a hajra vagy az arcra, amikor frissítőre van szükséged - vagy csak nedvesítsd meg vele a hajat egy gyors újraformázáshoz. A tökéletes termék, ha egy kis felüdülésre vágysz.

Eau de Toilette
Hand & Hair Light Cream

A harmadik új innovációnk a Kéz- és Hajkrém. A bakuchiol tartalmú, kellemes elegáns és tiszta illatú formula óvja a bőrt és a hajat. A pehelykönnyű, gyorsan felszívódó termék láthatatlanul biztosít selymes és sima tapintást. Vidd fel akár a hajra, vagy masszírozd a bőrödbe egy kényeztető kézmasszázs során, a Kéz- és Hajkrém jótékony hatásait rögtön érezni fogod.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
RÓLUNK