Skip to Content

CSATLAKOZZ EGY FORRADALMI ÚJÍTÁSHOZ

#EVERYREFILLCOUNTS

Te sem teszed ki a lábad az ajtón a kedvenc újrahasznosítható kávéscsészéd és vászontáskád nélkül? Gratulálunk! Máris sokat tettél a környezetedért. Úgy véljük, hogy az újrahasznosítás fontos, de az újrahasználás és újratöltés még ennél és jobb. Az újrahasznosításra kizárólag a termék életciklusának legvégén kerül sor, míg az újratöltés bezárja a kört, hozzájárul a körforgásos gazdasághoz, és lehetővé teszi a számunkra, hogy csökkentsük az egyszerhasználatos műanyagtermékek szükségességét. Az újratöltő állomásainkat pontosan azért vezettük be néhány kiválasztott szalonba világszerte, mert a fenntarthatóság mindig is a szívügyünk volt - és jól tudjuk, hogy neked is az.

FENNTARTHATÓSÁG

Az autentikusságot, őszinteséget és átláthatóságot a legfontosabb alapértékeink között tartjuk számon, így elkötelezetten dolgozunk a csomagolásunkon, összetevőinken és társadalmi kezdeményezéseinken, és minden lehetőséget megragadjunk a fejlődésre. A fenntarthatóság eszméjének térhódításával gyarapodunk mi is. Rendületlenül keressük a kihívásokat, és büszkén jelentjük be, hogy tovább bővítettük a fenntarthatósági célkitűzéseinket azzal, hogy az újrahasznosítást egy mindennapos lehetőségként biztosítsuk mindenki számára.

Az újratöltő állomások célja az RRR-modell (csökkentés, újrahasználás, újrahasznosítás) támogatása, hogy felhívja a figyelmet a tudatos fogyasztásra, illetve hogy egy fenntarthatóbb szemléletmódot képviseljen a hajápolásban. Az alapötletet 2020-ban bevezettük néhány gondosan kiválasztott, zászlóshajónak számító #AuthenticBeautyMovement szalonban. A kínálatot most minden szalon számára elérhetővé tesszük, akiknek így lehetőségük nyílik a termékek újratöltésére - a szalon méretétől és elhelyezkedésétől függetlenül. Még soha nem irányult ennyi figyelem az egyszerhasználatos műanyagtermékek okozta problémákra, ahogy az azonnali cselekvés sem volt még soha ennyire égető! Arra törekszünk, hogy megváltoztassuk az emberek hozzáállását, lehetővé téve a számukra, hogy apró lépésekkel mindannyian hozzájáruljanak a környezet védelméhez.

AZ ÚJRATÖLTÉSI FOLYAMAT

Vidd vissza a kiürült samponos és balzsamos flakonodat a szalonba, ahol újratöltik a kedvenc termékeddel. Ilyen egyszerű!

You need to accept cookies to play this video

FENNTARTHATÓSÁG ÚJRATÖLTVE

Az újratöltéshez kifejlesztett flakonok már eleve 90%-ban végfelhasználók által újrahasznosított (PCR) műanyagból készültek - amely alatt azt a meglévő műanyaghulladékot értjük, amelytől egyébként nehéz lenne megszabadulni. Minden flakon legalább ötször újratölthető, így 83%-kal kevesebb műanyag felhasználására van szükség*. A flakonokokat Forest Film-címkék díszitik (az első faalapú címke a piacon, ISCC-tanúsítvánnyal**), amelyen minden szükséges információt megtalálsz.

Az új Újratöltő állomások 5 literes palackokat használnak - amely szintén 50%-ban PCR műanyagból készült - fő konténerként, szintén Forest Film-címkékkel ellátva. Az újratöltéshez használt pumpa ugyancsak újrahasználható.

Az újratöltő állomás egy különleges szalonélményt nyújt, amely a fodrász és a vendég közötti kapcsolatot is tovább mélyíti. Egyedi és különleges megoldás, amellyel többé nem kell a professzionális, prémium és a környezetbarát termékek között választani.

*(hat hagyományos sampon és balzsam vásárlása helyett)
** International Sustainability and Carbon Certification (nemzetközi fenntarthatósági és szén-dioxid-kibocsátási tanúsítvány)

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
RÓLUNK