Skip to Content

Ragyojon a hajad

Fedezd fel az új Glow Spray hajfényszérumot

Mindfulness starts at the roots

MINDFUL EXPERIENCE

Bemutatjuk a Glow Spray hajfényszérumot: egy újabb Innováció a Színkezelt haj Ápolására

Izgatottan vártuk, hogy leleplezhessük a Glow termékcsalád új tagját - a Glow Spray hajfényszérumot, amely egy hajban maradó, védelmet nyújtó termék, mely óvja és növeli a színkezelt haj ragyogását. Ez a bevezetés számunkra az elszántságot jelenti, hogy továbbra is olyan hajápolási megoldásokat kínáljunk, amelyek nem csak a szépségápolásért rajongók igényeit szolgálják, de folyamatosan szemelőtt tartva a fenntarthatóságot és az innovációt.

Hydrate
Hydrate

You need to accept cookies to play this video

Hydrate
Hydrate

Az Inspirációnk a Glow Spray hajfényszérum Innováció mögött

A Glow Spray hajfényszérumot a hajszín vibráló világa és az ezzel járó egyedi kihívások ihlették. Megértve a színkifejezés fontosságát az identitás és az önbizalom szempontjából, olyan terméket alkottunk, amely mind a fodrászok, mind a vendégek alapvető igényeit kielégíti. *Mivel a felnőtt nők mintegy 75%-a és a férfiak 18%-a használ hajfestéket, soha nem volt még ilyen nyilvánvaló az olyan termékek iránti igény, amelyek képesek meghosszabbítani a hajszín élénkségét és tartósságát.

Kihívások a színkezelt haj fenntartásában

A ragyogó hajszínre való törekvés gyakran találkozik az élénkség és a ragyogás megőrzésének kihívásával. Az olyan tényezők, mint az UV-sugárzás, a hőkezelés és a durva termékek használata mind hozzájárulhatnak a szín kifakulásához. Itt lép a képbe a Glow Spray hajfényszérumunk - hogy olyan vegán, mentes megoldást kínáljon, amely nemcsak ezekkel a kihívásokkal küzd, hanem a hajminimalizmus egyre növekvő trendjéhez is igazodik, amelynek során a termék előnyei egyetlen, többfunkciós termékbe sűrűsödnek.

Hydrating Jelly Mask

Sokoldalú megoldás biotechnológiával előállított és laboratóriumban termesztett összetevőkkel

A Glow Spray hajfényszérumunk az innovatív, laboratóriumban termesztett összetevők, például a Vörös alga és a Mélytengeri Víz Fermentum erejének bizonyítéka; a biotechnológia alkalmazásával a ritka vagy nehezen elérhető növényeket úgy tudjuk felhasználni, hogy az összhangban legyen a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünkkel. Ezek az összetevők nem csak a haj védelmét segítik a szennyeződésektől és az UV sugárzás negatív hatásaitól, hanem erősítik a hajszálakat, javítják a nedvességtartalmat és fokozzák a szín tartósságát és fényét. A 230°C-ig terjedő hővédelemmel kiegészítve szérumunk többfunkciós megoldást kínál a festett haj számtalan kihívására.

Hydrating Jelly Mask

You need to accept cookies to play this video

Öleld magadhoz a ragyogást

Meghívunk, hogy megtapasztald a Glow Spray hajfényszérumot, amelyet úgy terveztünk, hogy megvédje azt, amit szeretsz a modern életmód hatásaitól, miközben fokozza hajad természetes szépségét. Akár fodrászként, aki szalonszolgáltatásait szeretné feldobni, akár vendégként, aki sokoldalú, nagy teljesítményű terméket keres az otthoni ápoláshoz, a Glow Spray Serum olyan megoldást kínál, amely éppoly innovatív, mint amilyen fenntartható.

Fedezd fel a különbséget a Glow Spray hajfényszérummal - ahol a természet találkozik a tudománnyal a ragyogó, egészséges kinézetű hajért.

*A kifejezés művészete: Navigálás a hajszín világában, Ontario Business Jan, 2024 | Medium Must-Know hajfesték statisztikák [Legfrissebb elemzés] - Gitnux

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
RÓLUNK