Skip to Content

GONDOSAN VÁLOGATOTT ÖSSZETEVŐK

Szerettük volna fenntartható elemekkel gazdagítani a kínálatunkat. Ahelyett, hogy az egyszerű megoldást választottuk volna, letértünk a járt útról és olyan termékeket alkottunk meg, amelyek valódi értéket képviselnek.

FENNTARTHATÓSÁG

Ahhoz, hogy az álomból valóság legyen,  gondosan válogatott összetevőkre volt szükségünk, amik szilikonoktól, szulfátoktól, parabénektől, mesterséges színezékektől és ásványi olajoktól mentesek. Az összetevőink 95%-ig természetes eredetűek**, többek között kókuszdió és jojoba olajat, shea vajat, Fairtrade lilarizskivonatot és biológiailag lebomló keményítőt tartalmaznak. A selymes tapintású haj érdekében a szilikonokat növényi eredetű összetevőkre - pontosabban sisakvirágból és kókuszdióból nyert alkánokra és fenntartható művelésből származó guárbabra cseréltük. A formulák különleges összetételének hála néhány termék a szilikon semmilyen helyettesítőjét nem tartalmazza, mégis ugyanolyan kimagasló eredményt biztosít

De nem álltunk itt meg! Kiváló biológiai lebomlású guárbabot válaszottunk, ami tökéletes példa arra, hogy mennyire ügyelünk az összetevőink kiválasztásánál az átlátható értékláncra. A guár egy ápoló összetevő, amely javítja a haj tapintását. Azáltal, hogy fenntartható guárbabot használunk a termékeinkhez, úgy érhetünk el kiváló eredményeket, hogy közben hűek maradunk a társadalmi felelősségvállalásunkhoz.

Tudj meg többet a Fenntartható guárbab kezdeményezésről itt.

Hiszünk a vegán formulákban

A növényi eredetű összetevőkkel készült formuláink verhetetlen teljesítményt biztosítanak.

Receptúráink nem tartalmaznak mikrogyöngyöket vagy állati eredetű összetevőket**, termékeinket pedig nem teszteljük állatokon. Óriási örömmel tölt el bennünket, hogy a vegán termékeinket a Vegan Society™ is elismeri! Tudj meg többet a Vegan Society™-ről.

Rendelkezünk a PETA tanúsítványával

Az Authentic Beauty Concept termékeit a PETA hivatalosan is elismeri, mi pedig folytatjuk a márka alapértékeinek megvalósítását, azaz: a nagy teljesítményű, vegán hajápoló és styling formulák biztosítását.

A természet és a tudomány találkozása

Formuláink megalkotásánál a tudomány és a természet legjobb eredményeit használtuk fel, miközben arra törekedtünk, hogy tiszta, egyszerű és a természethez legközelebb álló hatóanyagokat használjuk fel, ám ne kelljen lemondanunk a hatékony teljesítményről vagy az esztétikus designról sem. Van ugyanakkor néhány olyan összetevő, amely nem található meg a természetben vagy eredeti formájában nem használható fel. 

Az Authentic Beauty Conceptnél ezeket az összetevőket ultrahangos kivonatolással és gőzlepárlással tisztítjuk meg az aktív hatóanyagok megőrzésének érdekében. Ez a természetes összetevők kivonatolásának leggyengédebb formája: a növényi alapú összetevők sejtjeit ultrahanghullámokkal nyitjuk fel a koncentrált hatóanyagok kinyeréséhez. A módszer rendkívül gyengéd, ezért a hatóanyagok nem sérülnek. A koncentrátumokat ezt követően erős kémiai anyagok hozzáadása nélkül, gőzzel desztilláljuk az összetevők valódi esszenciájának kivonatolásához.

*Az 16128-as ISO-szabvány alapján

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
RÓLUNK