Skip to Content

FENNTARTHATÓSÁG

Az őszinteség fontosabb számunkra a tökéletességnél. Az Authentic Beauty Conceptnél az első perctől kezdve a kiválóságra törekszünk, épp ezért oly fontos a számunkra a fenntarthatóság.

Fenntarthatóság

FENNTARTHATÓSÁG

Márkánkat az autentikusság, őszinteség és átláthatóság értékeire építettünk.

Elkötelezettek vagyunk a körforgásos gazdálkodás iránt, és tudatosan figyelünk a lábnyomunkra. Folyamatosan dolgozunk a csomagolásunkon, az összetevőinken és a közösségre gyakorolt hatásainkon, hiszen komolyan foglalkoztat minket a bolygónk sorsa. Ahogy a fenntarthatóság, úgy mi is folyamatosan fejlődünk - azáltal, hogy új célokat tűzünk ki magunk elé, amelyek arra ösztönöznek bennünket, hogy minden nap egyre jobbá váljunk.

De az Authentic Beauty Conceptnél még ennél is tovább megyünk: megerősítjük a fenntartható kínálatunkat és új lehetőségeket keresünk, hogy igazán jelentős változásokat érhessünk el.

Csatlakozol hozzánk?

You need to accept cookies to play this video

CÉLJAINK

Márkaként hiszünk abban, hogy még az apró lépésekkel is jelentős változást érhetünk el. Ha viszont összesítjük az összes egyéni erőfeszítést és közösségként gondolkozunk, jelentős változást érhetünk el és nagyot léphetünk előre.

Our Goals
Energy & Climate

ENERGIA ÉS KLÍMA

Egy percre sem felejtjük szem elől, hogy „nincs másik bolygó”, így folyamatos fejlődésre törekszünk az üzlet több területén, legyen szó a gyártásról, csomagolásról, szállításról és folyasztásról, hogy újraformáljuk a bolygóra gyakorolt hatásunkat*. A céljaink között szerepel, hogy 65%-kal csökkentsük a szén-dioxid-kibocsátásunkat terméktonnáként 2025-re, 75%-kal csökkentsük a CO2-kibocsátásunkat és 100%-ban megújuló energiaforrással dolgozzunk 2030-ra, 2040-re pedig teljes mértékben klímasemlegessé váljunk.

*Vállalati szinten, a saját üzemelésünkhöz. Ez nem terjed ki a szerződéses gyártóinkra.

 • GONDOSAN VÁLOGATOTT ÖSSZETEVŐK

  Szerettünk volna fenntartható elemekkel gazdagítani a kínálatunkat. Ahelyett, hogy az egyszerű megoldást választottuk volna, letértünk a járt útról és olyan termékeket alkottunk meg, amelyek valódi értéket képviselnek. 

  GONDOSAN VÁLOGATOTT ÖSSZETEVŐK 

 • TUDATOS CSOMAGOLÁS

  Nem csak az számít, hogy mi van belül. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az Authentic Beauty Concept termékekhez használt csomagoláshoz a legfenntarthatóbb módszereket használtuk, de közben egy percre sem feledkeztünk meg a prémium designról. 

  TUDATOS CSOMAGOLÁS 

 • LÉGY RÉSZESE EGY FORRADALMI ÚJÍTÁSNAK

  Te sem teszed ki a lábad az ajtón a kedvenc újrahasznosítható kávéscsészéd és vászontáskád nélkül? Gratulálunk! Máris sokat tettél a környezetedért. 

  FENNTARTHATÓSÁG, TERMÉKEK 

 • KÖZÖSSÉGI KEZDEMÉNYEZÉSEK

  Hiszünk abban, hogy a változás rajtunk múlik! Ha összefogunk, az aprónak hitt lépés is többet jelent, együtt pedig valódi eredményt érhetünk el. 

  KÖZÖSSÉGI KEZDEMÉNYEZÉSEK 

 • FENNTARTHATÓ SZALONPRAKTIKÁK

  Hiszünk a változás erejében és tudjuk, hogy mindez az #AuthenticBeautyMovement közösségén belül kezdődik. Pontosan ezért támogatjuk a partnerszalonjainkat a fenntartható szalonpraktikák bevezetésében. 

  FENNTARTHATÓ SZALONPRAKTIKÁK 

 • VEGÁN BESZÁRÍTÁS

  Ha a fenntarthatóságról van szó, hisszük, hogy a kevesebb több. Pontosan ezért támaszkodunk a professzionális beszárítás erejére. A beszárítás kiváló, hosszan tartó eredményeket biztosít, hogy a lehető legtovább élvezhesd a csodálatos hajviseletedet, és kevesebb időt kelljen mosással és formázással töltened. Ez pedig kevesebb víz-, energia- és áramhasználatot, kevesebb elhasznált terméket és több lehetőséget jelent a sokoldalú hajviseletek megalkotásához. 

  VEGÁN BESZÁRÍTÁS 

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
RÓLUNK