CSOMAGOLÁS

CSOMAGOLÁS

Nem csak az számít, hogy mi van belül. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az Authentic Beauty Concept termékekhez használt csomagoláshoz a legfenntarthatóbb módszereket használtuk, de közben egy percre sem feledkeztünk meg a prémium designról.

Fenntarthatóság
Hydrate

Újrahasznosíthatóság 

Minden palackunk és tégelyünk újrahasznosítható és újrahasználható. Láttunk már néhány #AuthenticBeautyMovement szalont, ahol a tégelyeket dekoratív virágcserepekként használták újra!

Hydrate

Újrahasznosított tartalom

Bár az újrahasznosíthatóság mindig is a szívügyünk marad, ez csak az első lépés a fenntartható megoldások sorában. Arra törekszünk, hogy a csomagoláshoz 80%-ban fogyasztói felhasználás után újrahasznosított műanyagot használjunk, és mégis megőrizzük a palackok kellemes tapintását.

Hydrate

Refill Bar

Büszkén mutatjuk be a legújabb innovációnkat, amivel egy hatalmas lépést tettünk az élhetőbb jövő felé: megérkezett az Authentic Beauty Concept Refill Bar!

A legjobb ötletek mindig egy kávé mellett születnek, és most sem volt ez másképp! Soha nem tesszük ki a lábunkat otthonról egy újrahasznosítható pohár vagy vizespalack nélkül. Miért ne vezethetnénk be tehát hasonló eljárást a szalonokban, amellyel egyszerre támogathatnánk a körforgásos gazdálkodást és csökkenthetnénk a műanyag hulladékot?!

Mutatjuk, hogy működik: a stylistod az egyedi, professzionális konzultáció során kiválasztja a hajszükségleteidnek megfelelő termékcsaládot, amelyet 92%-ban újrahasznosított műanyagból készült és 85%-ban bio-alapú PE-címkével ellátott palackban biztosít a rendelkezésedre. Ha pedig kiürült, ahelyett, hogy a szemétben landolna vagy újrahasznosítanád, vidd vissza a szalonodba és töltsd meg a Refill Barnál a kedvenc samponoddal vagy hajbalzsamoddal. Egy apró lépés neked, egy hatalmas lépés a környezetnek!

A Refill Bar máris megtalálható néhány európai #AuthenticBeautyMovement szalonban. A célunk, hogy minél inkább meghonosítsuk ezt a gyakorlatot a szalonokban az elkövetkező években. Bár a változáshoz idő kell, már alig várjuk, hogy lássuk, hogyan működik a koncepció a gyakorlatban!

Keresd meg a hozzád legközelebb eső Refill Bart a Szalonkeresőben.

REFILL BAR

ÍME A REFILL BAR!

Az amszerdami Mogeen az első körben kiválasztott szalonok egyike, ahol bevezettük a Refill Bart. Nézd meg, hogy a nemzetközi kreatív nagykövetünk, Hester Wernert-Rijn milyen érzésekkel fogadta ezt a különleges újdonságot.

ÍME A REFILL BAR!
Fenntarthatóság refill

Klímasemleges

Az Eau de Toilette klímasemleges dobozban érkezik. Ezáltal a , amely Plastic Bank, egy műanyaghulladék ellen dolgozó jótékonysági szervezet munkáját támogatjuk, amely azon munkálkodik, hogy megtisztítsa az óceánokat a műanyagszeméttől.

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF