A tudatosság az alapoknál kezdődik

A tudatosság az alapoknál kezdődik

Általánosan elfogadott tény, hogy a fejmasszázs a szalonban nyújtott szolgáltatások ékköve - miért kap a fejbőr mégis ilyen méltatlanul kevés figyelmet, amint kilépünk a kedvenc fodrászatunkból?

Mindful Experience

A fejmosónál töltött öt perces kikapcsolódás nem csak a relaxációról és a kényeztetésről szól - a fodrászok pontosan tisztában vannak azzal, hogy a fejbőrápolás az egészséges hajrutin alapja. Természetesen nem szabad alábecsülni a hajápolás fontosságát sem, de a végeredmény mégis a fejbőr egészségén áll vagy bukik. Nem érdemel tehát meg egy kis extra figyelmet?

Hydrate

Bár rengeteg energiát fektetünk a tökéletes bőrápoló rendszer felkutatásába, ha az arcunkról és a testünkről van szó, hajlamosak vagyunk elfeledkezni a fejbőrünkről - ezutóbbinak pedig óriási szüksége van a tisztításból, hámlasztásból, masszázsból és hidratálásból álló rutinra az egészsége megőrzéséhez.

A bőrünk ezen része sokkal érzékenyebb, mint a testünk más területein az itt található nagyszámú faggyú- és verejtékmirigy, illetve tüsző miatt. A fejbőr már önmagában igencsak érzékeny, de a terméklerakódások, kemény vízásványok és a styling eszközökből érkező túlzott hő hatására ez tovább fokozódhat.

Ha a szépségápolási rutinodat egy bőrnyugtató maszk felhelyezésével kezded, minden bizonnyal tisztában vagy az előnyeivel - miért ne alkalmaznád ugyanezt a logikát a fejbőrödön, egy extra dózisú táplálással a hajápolás során? Legyen a hajmosás egy mini spa-élmény az új Hidratáló Zselés Hajmaszkkal és egy kényeztető, lassú és határozott mozdulatokkal végzett fejbőrmasszázzsal, amely számtalan egészségügyi előnnyel is jár: javítja a véráramlást és fokozza a keringést.

Frissítő, könnyed textúrájának, illetve a spirulina és aloe vera tápláló hatóanyagainak köszönhetően a Hidratáló Zselés Hajmaszk megfelelő hidratálást biztosít a fejbőrnek. A formula nem csak regenerálja a fejbőrt, de a káros környezeti hatásoktól is védi azt. Kombináld valamelyik hajban maradó termékkel a rugalmas végeredmények érdekében.

Egy kis extra ápolás a fejbőrödnek nem csak bőrnyugtató és tápláló hatással bír, de hozzájárul a hajad és az általános közérzeted jóllétéhez is. A fejbőröd számít - add meg neki azt az ápolást, amit megérdemel.

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF