Hiszünk a tiszta összetevőkben

Hiszünk a tiszta összetevőkben

Az autentikus szépség természetes és egyszerű.

Termékek

MI HISZÜNK AZ AUTENTIKUS SZÉPSÉGBEN

Ez a mi közös hitvallásunk,

ami összeköt és vezet minket,

attól a pillanattól fogva, hogy

úgy döntesz, önmagad leszel.

HISZÜNK AZ

autentikus szépség egyszerűségében

és természetességében, ami nem

igényel filtereket, mert a karakterrel nő.

HISZÜNK

a gondosan válogatott alapanyagokból

származó, szulfátoktól és szilikonoktól

mentes tiszta összetevők és vegán

formulák erejében.

 

HISZÜNK AZ

őszinte kézművességben, mely empátiára,

tapasztalatra és készségekre épít.

 

Légy részese az

autentikus szépség

mozgalmának.

Gondosan válogatott, mentes és vegán összetevők

A természetes szépség valódi kiemeléséhez kizárólag gondosan válogatott eredetű, tiszta összetevőket használunk. Termékeink szilikonoktól, szulfátoktól, parabénektől, ásványi olajoktól és mesterséges színezékektől mentesek, ehelyett erőteljes, vegán összetevők alkalmazása mellett döntöttünk.  Gondosan válogatott és összeállított - mert ami kimarad, az legalább olyan fontos, mint ami belekerül.

Memento

Egy AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Mementó-szolgáltatás lehetővé teszi a fodrászok számára a pakolásokat és szolgáltatásokat a vendég hangulatához, idejéhez és hajszükségleteihez igazítsák… Sajátítsd el a gondosan válogatott Eszencia és a kiválasztott Maszk kikeverésének folyamatát a még különlegesebb Mementó-szolgáltatásért, az érintő, körkörös, cikkcakkos és lineáris masszázsmozdulatokért, a belső szépség és lelki béke megteremtéséért és a valódi szépség felszínre hozzásáért. A kellemes élmény maximalizálásáért különleges füldugókkal és szemfedőkkel zárjuk ki a külvilágot, hogy a vendégeink biztosan visszatalálhassanak önmagukhoz.

Memento
Termékek

Memento

A gyönyörű haj megalkotásához szükséges hangulat elősegítéséhez a vendégek egy minden érzékre ható AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Mementó-szolgáltatást élvezhetnek, amelynek minden pillanatát a gondosság hat át... Figyeld meg, hogy a harmonizáló élmény a fejmosónál hogyan tisztítja a hajat és fejbőrt az alapos masszírozó mozdulatokkal, amelyek kimondottan a nyomáspontokra koncentrálnak, hogy elmélyítsék a relaxációt, egyensúlyba hozzák a hajat, elmét és lelket. A lassú és ritmikus mozdulatok olyan élményt teremtenek, amelyre megéri emlékezni.

Memento
Termékek

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF