Skip to Content

2019 A WORKING HAIRSPRAY ÉVE

AZ AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT ÚJABB SIKERE A JOY PRIX DE BEAUTÉ-N, A SZÉPSÉG NAGYDÍJA SZAVAZÁSON

COMMUNITY

Újabb rangos szakmai elismeréssel lett gazdagabb az Authentic Beauty Concept. Ezúttal a JOY magazin szépség nagydíján, a Prix de Beauté-n tettük próbára
termékeinket. 

A Prix de Beauté - A szépség nagydíja idén 19. alkalommal került megrendezésre. A dobogós termékek egy szakmai zsűri és a JOY-olvasók közös szavazatai alapján kerültek kiválasztásra.  A zsűriben idén Dr. Pónyai Katinka bőrgyógyász, Kárpáti Rebeka színésznő, Zólyomi Zsolt parfümőr volt a magazin főszerkesztője, Alberti Petra és szépségszerkesztője, Rinyu Piroska mellett.

Vegán kategóriában az Authentic Beauty Concept Dry Shampoo, hajformázás kategóriában  az Authentic Beauty Concept Working Hairspray míg hajápolás kategóriában az Authentic Beauty Concept  Hydrate Spray indult versenybe több száz másik termékkel együtt.   A zsűri előválogatóján csak a legjobbak mehettek át. Nagy örömünkre mindhárom nevezett megfelelt a szigorú elvárásoknak és ennek megfelelően bekerült a legjobb 15 közé. Ezután egy egy hónapos szavazási időszak következett, amikor az olvasók kezébe került a döntés.

A díjátadóra az impozáns Festetics palotában került sor, ahova nagy várakozásokkal érkezett az egész szakma. A gálavacsorával egybekötött díjátadóról végül a Hajformázás kategória 1. helyezettjeként távozhattunk, az Authentic Beauty Concept Working Hairspray-vel. 2019 egyértelműen a Working Hairspray éve, hiszen a Budapest Central European Fashion Week-en is fodrászaink egyik kedvenceként került ki, most pedig egy évig büszkén viselheti a JOY Prix de Beauté legjobb hajformázója címét is.   

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
RÓLUNK