Skip to Content

A BEFUTÓ

AZ AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT SIKERE A GLAMOUR GLAMMIES SZAVAZÁSON

COMMUNITY

Idén negyedszer került megrendezésre a Glamour Magazin Glammies szépségápolási versenye és díjátadó gálája, amely évről évre Magyarország legjobb szépségtermékeit állítja nagyító alá. 

A Glamour Glammies 16 országban kerül megrendezésre, győztesei kivétel nélkül mindenhol a leghitelesebb, fogyasztói vélemények alapján kerülnek kiválasztásra. A verseny ezúttal 31 kategóriában zajlott, a szépségápolás minden szegmensében, 127 mesés terméket felvonultatva. 

Alig pár hónappal az Authentic Beauty Concept magyarországi bevezetése után - bátran vállalva a kihívást a versenytársakkal szemben -, a professzionális hajformázó kategóriában versenybe indult az ikonikus volumennövelő hajhab, az Amplify Mousse. Két hónapon keresztül lehetett szavazni a styling termékre, így lehetőséget adva a tesztelésre azoknak is, akik a versenykiírásban találkoztak először a márkával vagy a termékkel. 

A közönségdíjak kihirdetésére egy nagyszabású gálaműsor kíséretében a Sofitel Budapest Chain Bridge Hotelben került sor július 4-én. A szépségdíj felhívására az összes induló termékekre ebben az évben 53 946 szavazat érkezett, amelyből 477 darabot az Amplify Mousse szerzett meg, ezzel bezsebelve kategóriájának legjobbja címét. 

A legjobb professzionális hajápoló kategória nyertese nem véletlenül nyerte el ezt a címet az év legglamúrosabb beauty eseményén. Az Authentic Beauty Concept fodrászai az egekbe magasztalják ennek a terméknek az erejét, de a vendégek közül is kivétel nélkül mindenki kedvenceként emlegeti. 

Tedd próbára te is Authentic Beauty Concept Amplify Mousse hajhabot és oszd meg velünk a véleményedet!

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
RÓLUNK