Skip to Content

HISZÜNK A TISZTA ÖSSZETEVŐKBEN

Az autentikus szépség természetes és egyszerű.

WE BELIEVE IN PURE IN­GRE­DIENTS

TERMÉKEK

MI HISZÜNK AZ AUTENTIKUS SZÉPSÉGBEN

Ez a mi közös hitvallásunk,
ami összeköt és vezet minket,
attól a pillanattól fogva, hogy
úgy döntesz, önmagad leszel.

HISZÜNK AZ

autentikus szépség egyszerűségében
és természetességében
, ami nem
igényel filtereket, mert a karakterrel nő.

HISZÜNK

a gondosan válogatott alapanyagokból
származó, szulfátoktól és szilikonoktól
mentes tiszta összetevők és vegán
formulák erejében.

HISZÜNK AZ

őszinte kézművességben, mely empátiára,
tapasztalatra és készségekre épít.

Légy részese az
autentikus szépség
mozgalmának.

GONDOSAN VÁLOGATOTT, MENTES ÉS VEGÁN ÖSSZETEVŐK

A természetes szépség valódi kiemeléséhez kizárólag gondosan válogatott eredetű, tiszta összetevőket használunk. Termékeink szilikonoktól, szulfátoktól, parabénektől, ásványi olajoktól és mesterséges színezékektől mentesek, ehelyett erőteljes, vegán összetevők alkalmazása mellett döntöttünk.  Gondosan válogatott és összeállított - mert ami kimarad, az legalább olyan fontos, mint ami belekerül.

  • TERMÉSZET ÉS TUDOMÁNY TALÁLKOZÁSA

    Egy alapos hajápolás tulajdonképpen a tudomány, a természetes összetevők és az állandó felfedezés izgalmának keveréke. Ismerd meg a termékeink hátterében húzódó történetetünket. 

    COMMUNITY 

  • TERMÉKINFORMÁCIÓ

    Ismerd meg termékeinket.  

    TERMÉKEK 

MEMENTO

Egy AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Mementó-szolgáltatás lehetővé teszi a fodrászok számára a pakolásokat és szolgáltatásokat a vendég hangulatához, idejéhez és hajszükségleteihez igazítsák… Sajátítsd el a gondosan válogatott Eszencia és a kiválasztott Maszk kikeverésének folyamatát a még különlegesebb Mementó-szolgáltatásért, az érintő, körkörös, cikkcakkos és lineáris masszázsmozdulatokért, a belső szépség és lelki béke megteremtéséért és a valódi szépség felszínre hozzásáért. A kellemes élmény maximalizálásáért különleges füldugókkal és szemfedőkkel zárjuk ki a külvilágot, hogy a vendégeink biztosan visszatalálhassanak önmagukhoz.

Memento

You need to accept cookies to play this video

TERMÉKEK

MEMENTO

A gyönyörű haj megalkotásához szükséges hangulat elősegítéséhez a vendégek egy minden érzékre ható AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Mementó-szolgáltatást élvezhetnek, amelynek minden pillanatát a gondosság hat át... Figyeld meg, hogy a harmonizáló élmény a fejmosónál hogyan tisztítja a hajat és fejbőrt az alapos masszírozó mozdulatokkal, amelyek kimondottan a nyomáspontokra koncentrálnak, hogy elmélyítsék a relaxációt, egyensúlyba hozzák a hajat, elmét és lelket. A lassú és ritmikus mozdulatok olyan élményt teremtenek, amelyre megéri emlékezni.

Memento

You need to accept cookies to play this video

TERMÉKEK

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
RÓLUNK