Skip to Content

KÖZÖSSÉGI TALÁLKOZÓ

KÖZÖSSÉGI

Az Authentic Beauty Concept szíve-lelke a közösség, hiszen az emberek szerves részét képezik annak, amit csinálunk. Ezért ünnepeljük az #AuthenticBeautyMovement mozgalmat – mert hiszünk abban, hogy márkánk túlmutat a termékgyártáson, és hogy a hasonló értékeket valló emberek egyedülálló közösségének ápolása a legjobb módja annak, hogy mindannyian tanuljunk és fejlődjünk. Egy mozgalom vagyunk, és amikor összefogunk, nagyszerű dolgokra vagyunk képesek. Ennek egyik módja az inspiráló és interaktív közösségi eseményeink, melyek célja, hogy közösen elősegítsük az eredeti gondolkodásmódot, inspiráljuk a tiszta kreativitást, és megosszuk egymással a fontos beszélgetések beindításához szükséges meglátásainkat.

You need to accept cookies to play this video

Az utolsó személyes közösségi találkozónkra 2019-ben, a világjárvány előtt került sor, ami még különlegesebbé teszi az idei, régóta várt találkozót. Hamburgi központunkban 160 vendéget köszöntöttünk, akik a legkülönbözőbb nemzetközi helyszíneket és kreatív szakterületeket képviselték. A kétnapos esemény arra épült, hogy a legautentikusabb énünket mutassuk meg a világnak. A találkozó fő célja természetesen az volt, hogy újraegyesítsük közösségünket, és inspirációt merítsünk a perspektíváikból. Nem is tudtunk volna ideálisabb alkalmat elképzelni erre, mint egy kétnapos felejthetetlen élményt, melyet a tanulásnak és az önkifejezésnek szenteltünk, és melynek kulcsfontosságú üzenete az autentikus hajviselet megalkotása és ünneplése volt.

Minden kreatív folyamat egy szikrával kezdődik, ahogyan a mi közösségi rendezvényünk is egy sor inspiráló foglalkozással indult, melyeket elismert vendégelőadók tartottak. Ezek a szemináriumok nemcsak betekintést, hanem gyakorlati oktatást is nyújtottak. Hester Wernert-Rijn nemzetközi kreatív nagykövetünk bemutatta az autentikus frizura iránti szenvedélyét, Evan Joseph amerikai nagykövet megosztotta velünk szakértelmét a texturált haj vágásával, formázásával és ápolásával kapcsolatban, Juliette den Ouden fodrász és sminkmester pedig azért csatlakozott hozzánk, hogy megossza velünk a modern szépséggel kapcsolatos meglátásait.

A frizurán túlmenően Helge Branscheidt német sminkmester bemutatóját is láthattuk a "no make-up sminkek" elkészítéséről.

Míg lengyel nagykövetünk, Marta Zawiślańska, és az Authentic Beauty Concept oktatója, Joanna Zuchowicz digitális workshopot tartottak, melynek keretében technikákat és javaslatokat osztottak meg, melyekkel inspirálták a következő napi fotózást és tartalomgyártást.

Közösségünk tagjai lehetőséget kaptak arra, hogy az új ötletekből merítkezve kibontakoztathassák kreativitásukat, és elkészíthessék saját autentikus hajviseleteiket, valamint koordinálhassák a digitális tartalmakat egy stúdióban, ahol a sminkelés, a styling, a frizura- és tartalomgyártás, valamint a végső, professzionális fotózás zajlott. Szakértőinkkel együttműködve az előző nap tanultakat átültették a gyakorlatba, elkészítették a modellek frizuráit, majd videókon és fényképeken örökítették meg a lookokat, a szórakoztató előtte-utána átalakulásoktól kezdve a magával ragadó hangulatvideókig.

Az Authentic Beauty Concept közössége mindig is befolyásolta és növelte a teljesítményünket. Valahányszor módunkban áll összehozni őket, az egy lehetőség arra, hogy meghallgassuk igényeiket és ötleteiket a jövőbeli termékinnovációkkal kapcsolatban, valamint hogy releváns visszajelzést kapjunk legújabb termékeinkről azoktól, akik nap mint nap dolgoznak velük. A találkozó tökéletes lezárásaként megismerkedtünk a közösség tagjaival, tapasztalatot cseréltünk és tanultunk.