Fenntarthatóság
FENNTARTHATÓSÁG

FENNTARTHATÓSÁG

Az őszinteség fontosabb számunkra a tökéletességnél. Az Authentic Beauty Conceptnél az első perctől kezdve a kiválóságra törekszünk, épp ezért oly fontos a számunkra a fenntarthatóság.

Márkánkat az autentikusság, őszinteség és átláthatóság értékeire építettünk.

 

Elkötelezettek vagyunk a körforgásos gazdálkodás iránt, és tudatosan figyelünk a lábnyomunkra. Folyamatosan dolgozunk a csomagolásunkon, az összetevőinken és a közösségre gyakorolt hatásainkon, hiszen komolyan foglalkoztat minket a bolygónk sorsa. Ahogy a fenntarthatóság, úgy mi is folyamatosan fejlődünk - azáltal, hogy új célokat tűzünk ki magunk elé, amelyek arra ösztönöznek bennünket, hogy minden nap egyre jobbá váljunk.

 

De az Authentic Beauty Conceptnél még ennél is tovább megyünk: megerősítjük a fenntartható kínálatunkat és új lehetőségeket keresünk, hogy igazán jelentős változásokat érhessünk el.

 

Csatlakozol hozzánk?

CÉLJAINK

CÉLJAINK

Márkaként hiszünk abban, hogy még az apró lépésekkel is jelentős változást érhetünk el. Ha viszont összesítjük az összes egyéni erőfeszítést és közösségként gondolkozunk, jelentős változást érhetünk el és nagyot léphetünk előre.

Energia és klíma

Egy percre sem felejtjük szem elől, hogy „nincs másik bolygó”, így folyamatos fejlődésre törekszünk az üzlet több területén, legyen szó a gyártásról, csomagolásról, szállításról és folyasztásról, hogy újraformáljuk a bolygóra gyakorolt hatásunkat*. A céljaink között szerepel, hogy 65%-kal csökkentsük a szén-dioxid-kibocsátásunkat terméktonnáként 2025-re, 75%-kal csökkentsük a CO2-kibocsátásunkat és 100%-ban megújuló energiaforrással dolgozzunk 2030-ra, 2040-re pedig teljes mértékben klímasemlegessé váljunk.

*Vállalati szinten, a saját üzemelésünkhöz. Ez nem terjed ki a szerződéses gyártóinkra.

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF