Skip to Content

KEZDEMÉNYEZÉS A FODRÁSZOK MEGSEGÍTÉSÉRE

A koronavírus terjedése mellett az Authentic Beauty Concept sem marad tétlen és elszántan kutatja annak módját, miként enyhítheti a fodrászközösségére nehezedő nyomást. Ennek az egyik módja a a HelpYourSalon.com, egy olyan honlap, ahol a hűséges vendégek kuponokat vásárolhatnak, amelyet beválthatnak a szalon újranyitását követően.

HAIRDRESSER SUPPORT INITIATIVE

HELPYOURSALON

Ebben a nehéz időszakban is rengeteg tenni akaró ember van, aki erején felül küzd értünk. Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket - a névtelen hősök mellett - az orvosoknak, egészségügyi dolgozóknak, oktatóknak, zöldségeseknek és pénztárosoknakt. Ne feledkezzünk meg ugyanakkor a másik oldalról sem, akik otthon maradnak, és a környezetük érdekeit a sajátjuk elé helyezik. Ide tartoznak a fodrászszalonok is, amiket a fodrászok és vendégeik érdekében be kellett zárni. Mindez ugyanakkor azzal járt, hogy sokak számára a havi bevétel a nullára csökkent. Kiállunk a nemzetközi fodrászközösség mellett és minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy a szalonok és munkahelyek a régi fényükben tündökölhessenek majd. Ennek egyik módja a HelpYourSalon.com, egy a fodrászok megsegítésére indított kezdeményezés, ahol a vendégek kuponokat utalványokat vásárolhatnak a szalonokba, amit a nyitást követően majd felhasználhatnak.

HELPYOURSALON.COM – A RENDSZER MŰKÖDÉSE ÉS A VENDÉGEK SZEREPE!

A fodrászok nem csak gyönyörű hajviseleteket készítenek nekünk, de olyan barátként állnak mellettünk, akiknél az apró-cseprő gondjaink mindig meghallgattatásra találnak. Velünk ünneplik életünknagy pillanatait és magabiztossággal töltenek el bennünket a rossz és a jó időkbenegyaránt. A helyi közösségekben a fodrászok hosszan tartó kapcsolatokat ápolnak avendégeikkel. Ne felejtsük el, hogy mindig számíthatunk rájuk a bajban! Ebben a nehéz időszakban a szalonok viszont bezártak, a fodrászoknak pedigszüneteltetniük kell azt, amiben a legjobbak. Olyan időszak előtt állunk, amelykönnyen a helyi üzletek bezárásával és a fodrászok ellehetetlenülésévelfenyegethet.

Az Authentic Beauty Concept szolidaritási kampányt hirdet a fodrászok megsegítésére, a HelpYourSalon.com-mal együttműködve pedig ingyenes platformot biztosítunk utalványok értékesítéséhez, amin keresztül a szalonok és független fodrászok azonnali bevételre tehetnek szert, így pedig túlélhetik a zárvatartást. A létrehozás gyors és egyszerű:

  • Nincs szükség online shopra
  • A regisztráció egyszerű és kevesebb, mint 2 perc alatt elvégezhető 
  • Csatlakozz vagy lépj be a PayPal-számládra
  • Személyre szabott utalványok
  • A bevétel közvetlenül a fodrász PayPal-számlájára kerül - nincs közvetítő, nincs késedelem
  • Tudasd a vendégeiddel is a WhatsAppon és egyéb közösségi média platformokon!
  • Nincs regisztrációs, sem bejelentkezési díj. PayPal tranzakciós díjjal számolni kell.

A hűséges vendégek utalványokat vásárolnak, amiket a nyitást követően felhasználhatnak majd. A szalonok kedvezményes áron kínálhatják bármelyelőzetesen megvásárolt szolgáltatásukat, ezáltal pedig megalapozhatják akezdeményezés sikerességét. A szalonok akár adományokat is kérhetnek azoktól avendégektől, akik esetleg korábban nem jelentek meg a megbeszélt időpontokban.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
RÓLUNK